Privacyverklaring

14 april 2020

Bedrijfsnaam: De Bakdoos

Vestigingsadres: Hamsestraat 53, 4043 LG Opheusden
E-mail: info@debakdoos.nl
KVK-nummer: 76932222
Btw-identificatienummer: NL00312545B17

Je privacy is voor De Bakdoos van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. We verweken alleen de gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van jouw bestelling. Voor andere doeleinden zullen wij je gegevens niet gebruiken zonder jouw toestemming. Wij zullen je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Afhandelen bestelling 

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om je bestelling goed en snel af te kunnen ronden. Persoonsgegeven die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met onze webwinkelprovider Mijnwebwinkel, bezorgdienst PostNL en betaalproviders Mollie gedeeld.

Persoonsgegevens die wij gebruiken om je bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens hebben wij gebruiken voor de verwerking van je bestelling worden voor ons 7 jaar bewaard in verband met de fiscale bewaartermijn. 

Verstrekking aan derden

Wij werken samen met bedrijven die de hierboven genoemde persoonsgegeven van ons kunnen ontvangen. Hieronder beschrijven wij met welke bedrijven we samenwerken. 

Webwinkelprovider Mijnwebwinkel

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een bestelling worden opgeslagen op de servers van ons webwinkelprovider Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Als je een bestelling plaatst hebben bij je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van je bestelling worden deze gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen. 

Bezorgdienst PostNL

Als je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om deze zo snel en goed mogelijk bij je te laten bezorgen. Wij maken hiervoor gebruik van PostNL. Je persoonsgegevens zoals naam, adres en woonplaatsgegevens worden gedeeld zodat zij weten waar je bestelling afgeleverd moet worden. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. 

Betaalprovider Mollie

Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie dan dragen zij zorg voor het laatste gedeelte van je bestelling, namelijk de betaling. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het succesvol afronden van de betaling. 

Social media

Op onze website zijn social media buttons opgenomen zoals de link naar onze Instagram- en Facebookpagina. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Verstrekking aan derden 

Met uitzondering van de hierboven genoemde bedrijven, geven wij je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarden aan andere bedrijven of instelling. Dit behalve wanneer wij dit wettelijk verplicht zijn. 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan om de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. De Bakdoos gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt je browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij ons geen cookies ontvangt. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op onze website niet correct functioneren wanneer cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Inzage, wijzigingen en verwijderen van je gegevens

Als bezoeker heb je het recht om iets te zeggen over de persoonsgegevens die verwerkt worden. Je kunt een verzoek bij ons indienen om de gegevens te bekijken, aan de passen of volledig te wissen. Een verzoek indienen kan via info@debakdoos.nl. Het verzoek wordt uiterlijk binnen 4 weken verwerkt. 

Let op: geeft duidelijk aan wie je bent, zodat wij zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. 

De Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels voor bescherming van persoonsgegevens. Als je vindt dat we niet op een juiste wijze omgaan met je persoonsgegevens, dan heb je het recht om hier een klacht in te dienen.  

 

Op deze pagina is altijd de meest recente privacyverklaring te lezen. Mocht je nog vragen hebben over deze verklaring, dan kun je contact met ons opnemen. 

© 2019 - 2020 De Bakdoos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel